Over Duurzame Garderobe

Duurzame Garderobe is ontstaan vanuit uit mijn voorliefde voor een duurzame en eerlijke wereld. Ik ben vanaf jonge leeftijd al begaan met mens, dier en milieu. Zo besloot ik op mijn negende vegetariër te worden (wat ik inmiddels al 15 jaar ben!) en hield ik op mijn elfde een betoog over de bio-industrie en de gevolgen hiervan.

Toen ik mij meer ging interesseren in fashion, en hier uiteindelijk een passende studie in ging volgen, was het voor mij ook een logische stap om mij te verdiepen in duurzame mode. Tijdens mijn studie was ik verbaasd over het feit dat zelfs modestudenten weinig wisten over wat nu echt duurzame keuzes zijn voor het vernieuwen van een garderobe. Daarom besloot ik mijn afstuderen te wijden aan dit onderwerp. Tijdens mijn afstuderen heb ik uitgebreid onderzoek gedaan naar duurzame mode en met verschillende experts op dit gebied gesproken. Dit heeft mij enorm veel waardevolle informatie opgeleverd. Het doel van deze website is dan ook om mijn duurzame modekennis met jullie te delen. Ik ben er namelijk van overtuigd dat er veel meer is wat wij kunnen doen!

Hopelijk inspireer ik jullie om (nog) bewuster te worden van je eigen (koop)gedrag en dat jullie hierdoor uiteindelijk bewuste en duurzame keuzes maken. Als we een verschil willen maken binnen deze complexe modewereld zal er veel moeten gebeuren. Maar het kan zeker; waar het om gaat is dat er iets moet veranderen en die verandering begint bij jezelf!

Contact/Samenwerken

Heb je eventueel vragen, tips, wil je meer informatie of heb je een idee voor een samenwerking?  Mail me dan op info@duurzamegarderobe.nl en ik zal zo snel mogelijk reageren!